Packning, transport och städning

Med oss som din flyttfirma kan du lita på att dina saker kommer tryggt, säkert och i tid dit de ska

För oss på Skandia Flyttexpress står kundens behov av smart packning, pålitlig transport och stressfri flytt alltid i centrum. När du anlitar oss är du och ditt bohag i säkra händer från start till mål.

Säker packning

Vi vet att olyckan lätt kan vara framme när det ska packas vid en flytt. Men med vår mångåriga erfarenhet av flyttransport av möbler och saker i Västra Götaland och Värmlands län vet vi också hur en säker packning är en av de viktigaste ingredienserna i en stressfri flytt. Oavsett storlek på dina saker vet vi att packa rätt.

Smidig transport

En väl genomförd packning efterföljs alltid av en säker transport. Våra duktiga chaufförer känner vårt flyttområde väl och vet hur man tar sig från A till Ö på enklast och snabbast vis, oavsett årstid och väglag. Från nedpackning till uppackning är tiden effektivt utnyttjad och du kan alltid lita på att dina saker kommer dit de ska på kortast möjliga tid.

Proffsig städning

Vi på Skandia Flyttexpress är inte bara proffs på packning och transport, vi erbjuder även röjning och städning. Har du behov av detta har vi attraktiva paketpriser som gör att inte bara din flytt går som en dans utan även den trista flyttstädningen. Vi tar hand om överblivna möbler och lämnar adressen ren och snygg. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med!